Samtal om demokrati med Britt-Marie Mattsson

Under demokrativeckan i Värmland kommer författaren och journalisten Britt-Marie Mattsson att prata om sin bok "Kvinnorna byggde välfärden". Här hittar du mer information om samtalet med Britt-Marie Mattsson.

Här är direklänk till Teams där författarsamtalet äger rumm (länk öppnas i nytt fönster).

Vad?

Digitalt samtal med med författaren och journalisten Britt-Marie Mattsson om hennes bok "Kvinnorna byggde välfärden". Samtalet är en del av demokrativeckan i Värmland. Med i samtalet är Jessica Hermansson från stadsbiblioteket i Karlstad.
 

Porträttbild på Britt-Marie Mattsson.

Vem?

Britt Marie Mattsson är prisbelönt journalist och författare till både faktaböcker och romaner. Hennes senaste bok "Kvinnorna byggde välfärden” handlar om kvinnogenerationen som bröt med hemmafruidealet och på bred front gick ut i yrkeslivet. Här finns författarens egen berättelse och erfarenheter, historiska tillbakablickar, intervjuer med experter och forskare och samtal med kvinnor som berättar om sina erfarenheter. 

När?

Tisdag 21 september kl 19.

Var?

Föreläsningen äger rum digitalt på videomötestjänsten Teams. Klicka här för att ansluta till föreläsningen (länk öppnas i nytt fönster).

Obs! För att ansluta via smarttelefon behöver du först ladda ner appen Teams till din telefon.

 

Detta är ett samarrangemang mellan Karlstad stadsbibliotek, som är en del av Bibliotek Värmland, och Fredrika Bremer-förbundet i Karlstad och är en del av Demokrativeckan i Värmland och Kulturmånaden.

Sök

Språk