Samtal om demokrati med Mustafa Panshiri

Författaren och föreläsaren Mustafa Panshiri besöker Kronoteket och demokrativeckan i Värmland. Författarsamtalet filmas och sänds live på Bibliotek Värmlands Youtube-kanal. Här finns mer information om samtalet.

Vad?

Digitalt samtal med med författaren och föreläsaren Mustafa Panshiri. Samtalet är en del av demokrativeckan i Värmland. Med i samtalet är Lovisa Sundin från Kronoparkens bibliotek i Karlstad. Samtalet äger rum på Kronoteket i Karlstad men spelas också in och sänds live på Bibliotek Värmlands Youtube-kanal (länk öppnas i nytt fönster).

Här kan du titta på samtalet i efterhand:

 

Vem?

Mustafa Panshiri är författare och föreläsare och är aktuell med boken ”7 råd till Mustafa: Så blir du lagom svensk i världens mest extrema land”. En bok som riktar sig till nysvenskar så väl som infödda svenskar. Här delar han med sig av sina erfarenheter av att komma ny till ett land.

Var?

Bibliotek Värmlands webbplats och Youtube-kanal (länk öppnas i nytt fönster). Samtalet sänds live från Kronoteket i Karlstad dit ett begränsat antal biljetter säljs (mer info längre ner). Youtube-sändningen hittar du även längre upp på den här sidan.

När?

Torsdagen 23 september klockan 19. Det går att ta del av samtalet i efterhand på Bibliotek Värmlands Youtube-kanal.

Fysiska biljetter

Vi släpper 30 kostnadsfria fysiska biljetter till författarsamtalet. Biljetterna släpps 20 september och kan hämtas på Kronotekets biblioteket under våra öppettider eller bokas via mejl eller telefon: kronoparken.biblioteket@karlstad.se, telefon 054-540 23 99. Först till kvarn gäller!

Information till dig som har biljett

På grund av rådande restriktioner med anledning av smittspridningen av covid-19 gäller följande för dig som har en av de 30 fysiska biljetterna:

  • Kom god tid.
  • Ta med din biljett.
  • Inga insläpp efter klockan 19.
  • Håll avstånd till andra utanför ditt sällskap.
  • Respektera din anvisade plats i salen.
  • Kontakta oss om du inte kan komma.
  • Om du uppvisar symtom ber vi dig att stanna hemma.

 

Författarsamtalet med Mustafa Panshiri är ett samarbete mellan Bibliotek Värmland och Kronoteket med stöd av Region Värmland.

Sök

Språk