Välkommen till nya Bibliotek Värmland!

Känner du inte riktigt igen dig? Inte så konstigt. Bibliotek Värmland har fått en ny logga, färger och webbplats. Här kan du läsa mer om alla nyheter.

Bibliotek Värmland är ett samarbete mellan alla bibliotek i Värmland. Samarbetet har funnits i mer än 10 år, och därför tyckte vi att det var dags att se över allt från logotyp till webbplats. Nu lanserar vi nya Bibliotek Värmland!

Allt är som vanligt, men samtidigt inte. Vi är samma gamla fina samarbete mellan Värmlands alla bibliotek. Däremot har vi en ny logotyp, nya färger och framför allt en ny webbplats som vi vill berätta lite mer om.

7 anledningar till att använda vår (nya) webbplats

Aktuellt på startsidan

På startsidan hittar du sånt som vi vill tipsa lite extra om. Både aktualiteter som vi vill lyfta fram för stunden, men också evenemang som är på gång i Värmland och listor med de senaste böckerna vi fått in på biblioteken. Lite som ett skyltfönster in till bibliotekens magiska värld.

Sök i katalogen

Sök bland alla titlar som finns på biblioteken i Värmland. Böcker, e-böcker, ljudböcker, filmer, musik... Du kan enkelt sortera och filtrera för att lättare hitta det du söker. Vill du bara söka bland titlar som finns på ditt bibliotek kan du välja detta i "Utökad sökning" som finns under sökfältet.

Håll koll på dina lån och låna om

Du som har ett bibliotekskonto med pinkod kan logga in på Mina sidor här på webbplatsen. Det gör du högst upp till höger. På Mina sidor får du koll på hur många lån du har och när de ska återlämnas. Och du kan enkelt låna om böcker du inte känner dig klar med.

Reservera och spara i minneslistan

Hittar du en titel som är utlånad eller inte finns på ditt bibliotek kan du reservera den. Logga in med pinkod, leta upp boken och tryck på "Reservera". Klart! Du får ett meddelande när du kan hämta din bok. Vill du bara lägga en bok på minnet trycker du på "Lägg till i minneslistan".

E-biblioteket för våra digitala tjänster

Är du nyfiken på våra digitala tjänster? Då ska du kika in e-biblioteket här på webbplatsen. I e-biblioteket hittar du e-böcker, ljudböcker, streaming av filmer, digitala tidningar och mycket annat. Allt gratis och tillgängligt hemifrån.

Gå till e-biblioteket.

Öppettider, evenemang och lokal information

Undrar du när ditt bibliotek öppnar? Eller vilka evenemang som äger rum framöver? På varje biblioteks egen sida här på webbplatsen hittar du information om detta.

Gå in på din biblioteks sida.

Få boktips för vuxna och barn

På webbplatsen hittar du mängder av boktips för vuxna, unga och barn. Varje månad väljer vår tipsgrupp ut nya tips som publiceras på webbplatsen. Dessutom hittar du alltid topplistor och nyheter som uppdateras löpande.

Gå till boktips för att inspireras.

Sök

Språk