Om vår chatt

Här hittar du information om chatten som finns på vår webbplats.

Du kan se vår chatt som en digital informationsdisk där vi svarar på dina frågor gällande biblioteket. Biblioteksanställda från flertalet kommuner i Värmland bemannar chatten och därför kan vi ibland inte svara på frågor av lokal karaktär. I dessa fall hänvisar vi dig vidare till ditt bibliotek.

Vår chatt har normalt öppet vardagar mellan kl 10 och 14. Avvikelser förekommer dock, så vi kan inte lova att chatten alltid har samma öppettider. Under sommaren och runt jul/nyår har chatten helt stängt.

När du använder chatten önskar vi att du är saklig och håller en god ton utan svordomar. Kränkningar, förtal eller personliga angrepp och andra trakasserier godtas inte. Om du inte följer förhållningsreglerna trots uppmaning från oss kan vi komma att stänga av möjligheten att använda chatten för dig.

Vi använder chattverktyget Userlike för att chatta med dig som besökare. Userlike uppfyller de GDPR-krav som finns. Vi raderar alla chattkonversationer löpande, så det du skriver och den information du ger i chatten sparas aldrig för framtiden.

Läs mer om vi på biblioteken generellt hanterar personuppgifter.

Sök

Språk