Värmland Pride

Nyligen gick Värmland Pride av stapeln! Vi uppmärksammar detta med passande bok- och filmtips, sagostunder och vårt queerhistoriska litteraturquiz.

Bok- och filmtips med HBTQ-fokus

I Värmland Pride-tider vill vi passa på att tipsa om böcker och filmer med HBTQ-fokus. Alla böcker, och många fler, som vi tipsar om finns att låna på bibblan och alla filmer finns på streamingtjänsten Cineasterna.

Kolla in våra bok- och filmtips.

Queert litteraturquiz

Missade du vårt queerhistoriska litteraturquiz som vi sände live via Youtube under förra årets Värmland Pride? Ingen fara! Du får nu en ny chans att svara på de kluriga frågorna i quizet. Följ med på en queerhistorisk resa, med kluriga frågor guidar vi dig från antiken till nutid.

Gå till quizet på vår Youtube-kanal (länk, öppnas i nytt fönster).

Sagostunder med dragstjärna

Förra Värmland Pride bjöd dragstjärnan Inga Tvivel från Bland drakar & dragqueens på inte mindre än fyra digitala sagostunder. Sagostunderna är en härlig upplevelse där barnen (och de vuxna) under färgsprakande former får lyssna på normöverskridande sagor. Missade du och barnen detta förra gången? I år kör vi favorit i repris!

Kolla in sagostunderna med Inga Tvivel på vår Youtube-kanal (länk, öppnas i nytt fönster).

Digitalt Wermland Pride utan Pridetåg

På grund av pandemin kommer Wermland Pride även i år att äga rumt digitalt, utan Pridetåg. Lördag 4 september är datumet som gäller. På Wermland Prides Facebook-sida hittar du mer information om vad som händer digitalt under dagen.

Gå till Wermland Prides Facebook-sida (länk, öppnas i nytt fönster).

Sök

Språk