Hoppa till innehåll

Prova t ex:
  1. Har du stavat rätt?
  2. Prova att söka med färre ord och behåll bara de viktigaste
  3. Prova något av förslagen nedan
  4. Biblioteket har kanske inte det du söker
Kontakta gärna biblioteket
642514
Bok:Harry Potter - magiskt pyssel : den officiella boken med trollkarlspyssel / översättning av Annika Meijer ; text by Jody Revenson.:[2021] Bok Harry Potter - magiskt pyssel : den officiella boken med trollkarlspyssel / översättning av Annika Meijer ; text by Jody Revenson.
Harry Potter - magiskt pyssel : den officiella boken med trollkarlspyssel / översättning av Annika Meijer ; text by Jody Revenson.
Av: Revenson, Jody (Författare/medförfattare)
Utgivningsår: [2021]
Språk: Svenska
Medietyp: Bok
Kategori: Facklitteratur
Förlag: Rabén & Sjögren
ISBN: 9789129731910
Innehållsbeskrivning
Följ med på ett pysseläventyr till Harry Potters magiska värld och återskapa flera av de förtrollade föremål du sett i filmerna och alltid har önskat dig. Den här officiella pysselboken innehåller beskrivningar till 22 pyssel i olika svårighetsgrad med enkla, illustrerade steg-för-steg-instruktioner så att hela familjen kan ta del av glädjen i att pyssla och skapa. Tillverka din egen trollstav och en vacker, tygklädd ask från Ollivanders, skapa en tidvändare eller varför inte en hoppande chokladgroda. Förutom kreativa tips och idéer till roliga pyssel är uppslagen fulla av magiska fakta, kända citat och stillbilder från inspelningarna. Hämta papper, sax och klister och sätt igång att pyssla som en sann trollkarl - även om du inte besitter några magiska krafter.

Här finns titeln:

Loading...

Mer om titeln

Loading...

Andra titlar av samma författare

Språk