647275
Bok:Kattsystrarna Wilda och Wilja på äventyr i Kalmar / Malin Albertsson och Malin Johansson ; illustrationer av Anna Wallin.:[2021] Bok Kattsystrarna Wilda och Wilja på äventyr i Kalmar / Malin Albertsson och Malin Johansson ; illustrationer av Anna Wallin.
Kattsystrarna Wilda och Wilja på äventyr i Kalmar / Malin Albertsson och Malin Johansson ; illustrationer av Anna Wallin.
Av: Albertsson, Malin (Författare/medförfattare)
Utgivningsår: [2021]
Språk: Svenska
Medietyp: Bok
Kategori: Skönlitteratur
Förlag: Vulkan
ISBN: 9789189286344
Omfång: 29 onumrerade sidor illustrationer 30 cm
Innehållsbeskrivning
Wilda och Wilja är två små kattsystrar, som tidigt blir föräldralösa. En dag träff ar de kattfarbrorn Grålle, som genast tar dem och deras busiga upptåg till sitt hjärta.Wilda och Wilja förstod, att nu var det bråttom. Snabbt satte de sina små tassar mot varandra, och gjorde tass – mot – tass. Swish! lät det. Innan de hunnit blinka, var de två kattsystrarna hemma i den mysiga röda ladan i skogen igen. De blev så glada att de gjorde en liten mus-dans mitt på golvet! Grålle tittade yrvaket upp från sina nedhasade glasögon, där han satt i sin läsfåtölj. ”Idag var jag så rädd, men jag vet ju att Wilda och jag alltid hjälper varandra”, skrev Wilja i sin mörkblå dagbok den kvällen.   Boken utspelar sig i och runt den mysiga staden Kalmar. Budskapet är att vänskap kan uppstå på de mest oväntade sätt, och att trygghet ofta visar sig när man allra mest behöver den.

Här finns titeln:

Loading...

Mer om titeln

Loading...

Andra titlar av samma författare

Språk