Litteraturlägret 2018

Skriv, läs och berätta!

Skriv och berätta din historia eller någon annans. Verklighet eller fantasi. Sång eller dikt. Litteraturlägret är ett dagläger för dig som tycker om att läsa, skriva och uttrycka dig med ord.

Här får du chans att utveckla ditt skrivande och prata böcker. Under lägret kommer du att träffa andra ungdomar med liknande intressen och få en massa roliga upplevelser.

Åretsbok och författarbesök

Johanna Lindbäck kommer och besöker oss en dag. Johanna har bland annat skrivit Karta för förälskade och andra vilsna, som är årets bok på Litteraturlägret. Du får boken att läsa när du har fått en plats på Litteraturlägret.

Vi kommer också att åka till Berättarladan i Rottneros och se Västanå teaters uppsättning av Anna Svärd av Selma Lagerlöf. Västanå teater har en alldeles speciell form av teater med mycket musik, dans och berättande och ett besök på Berättarladan brukar vara en upplevelse utöver det vanliga.

Johanna Lindbäck

Fotograf: Stefan Tell

Plats

Seniorernas Hus,

Brunnsgatan 9, Karlstad

Tid

25 juni- 29 juni 2018

Ålder

För dig mellan 13 och 16 år.

Skrivledare

Anton Höber och Sofie Jansson

Kostnad

Litteraturlägret är gratis för dig som bor i Karlstads kommun.
För dig som bor i en annan kommun kostar det 800 kronor.
Obs! Litteraturlägret har begränsat antal platser. Platserna lottas ut om anmälningarna överstiger max antal platser. Ungdomar bosatta i Karlstads kommun har företräde.

Anmäl dig till lägret

Anmäl dig till Litteraturlägret 2018 här. Anmälningstiden är förlängd och det finns fortfarande platser kvar. Först till kvarn gäller.

Kontaktuppgifter

Kultur- och fritidsförvaltningen
Stadsbiblioteket
Barn- och ungdomsavdelningen
Johanna Solberger
E-post: johanna.solberger@karlstad.se
Telefon: 054-540 23 86 eller 054-540 24 00

Mina sidor
Språk Språk