Språk

Deje bibliotek

Välkommen

Deje bibliotek

Deje bibliotek ligger i Kulturhuset i Deje. Biblioteket är ett meröppet bibliotek. Meröppet innebär att besökare erbjuds möjlighet att använda biblioteket även under tider när det inte är bemannat med personal.  Välkommen in på våra ordinarie öppettider så visar vi hur det går till att bli meröppet-användare. Läs mer om Meröppet!

Information med anledning av coronapandemin

Biblioteket är en del av Forshaga kommun och vi följer Folkhälsomyndighetens och övriga ansvariga myndigheters rekommendationer.

Vi håller öppet som vanligt men har just nu även utökad service.

Kan eller vill du inte besöka biblioteket just nu så kan vi plocka ihop böcker åt dig som du kan hämta utanför biblioteket. Du behöver ha ett giltigt lånekort, då är det bara att ringa oss på 0552-446 60 eller 054–17 22 20 så vi gör upp om vilka böcker du vill ha och när det passar att hämta under bibliotekets öppettid.

Är du i en riskgrupp kan vi även komma hem till dig med böcker. Du behöver ett giltigt lånekort och ringer oss på 0552-446 60 eller 054–17 22 20 så kommer vi överens om vad du vill låna och när vi kommer hem till dig. Vi lämnar då en bokkasse utanför din dörr och du kan även ställa ut dina redan utlästa böcker så tar vi med dem tillbaka.

Vi har också en återlämningslåda på utsidan under bibliotekets öppettid. Där du kan återlämna böcker utan att gå in i byggnaden.
Hitta hit

Besöksadress: Brogatan 11, Deje

Kontakta biblioteket

E-post: deje.bibliotek@forshaga.se
Telefon: 0552-446 60

 

Vi erbjuder

Övrigt

Vill du prova på att bläddra i tidskrifter, surfa eller spela spel på iPad kan du göra det på biblioteket. Vi har iPads både på barn- och vuxenavdelningen.

Öppettider

Kalender