Språk

Forshaga bibliotek

Välkommen

Forshaga bibliotek

Information med anledning av coronapandemin

Biblioteket är en del av Forshaga kommun och vi följer Folkhälsomyndighetens och övriga ansvariga myndigheters rekommendationer.
Vi håller öppet som vanligt men har just nu även utökad service.

Kan eller vill du inte besöka biblioteket just nu så kan vi plocka ihop böcker åt dig som du kan hämta utanför biblioteket. Du behöver ha ett giltigt lånekort, då är det bara att ringa oss på 054–17 22 20 så vi gör upp om vilka böcker du vill ha och när det passar att hämta under bibliotekets öppettid.

Är du i en riskgrupp kan vi även komma hem till dig med böcker. Du behöver ett giltigt lånekort och ringer oss på 054–17 22 20 så kommer vi överens om vad du vill låna och när vi kommer hem till dig. Vi lämnar då en bokkasse utanför din dörr och du kan även ställa ut dina redan utlästa böcker så tar vi med dem tillbaka.

Vi har också en återlämningslåda på utsidan vid Lärcenters huvudentré under bibliotekets öppettid. Där du kan återlämna böcker utan att gå in i byggnaden.

Hitta hit

Besöksadress: Malmgatan 2A, Forshaga

Kontakta biblioteket

E-post: bibliotek@forshaga.se
Telefon: 054-17 22 20

 

Vi erbjuder

Övrigt

Vill du prova på att bläddra i tidskrifter, surfa eller spela spel på iPad kan du göra det på biblioteket. Vi har iPads både på barn- och vuxenavdelningen.

Öppettider

Kalender