Språk

Kyrkhedens bibliotek

Välkommen

Läser bok

Aktuellt: Hagfors och Kyrkhedens bibliotek är öppna för besök men har viss begränsad service. Läs om vad som gäller!

Kyrkhedens bibliotek är en del av Bibliotek Värmland. Det betyder att ditt bibliotekskort gäller i hela Värmland och du kan låna, hämta beställda böcker och lämna dem på vilket värmländskt folkbibliotek du vill. Surfa gratis på vårt trådlösa nätverk och ta del av vårt övriga utbud.

Hitta hit

Besöksadress: Skolvägen 10, Ekshärad

Kontakta biblioteket

E-post: biblioteket@edu.hagfors.se
Telefon: 0563-187 70

 

Vi erbjuder

Övrigt

I Ekshärad finns en kombinerad filial och skolbibliotek på Kyrkhedens skola.

För mer information kring till exempel ändrade öppettider, evenemang och nya böcker - Följ oss på sociala medier!

Öppettider

Kalender

Hämta en pysselpåse

Hämta en pysselpåse med origami och vik ditt eget påskpyssel hemma! Du får tillgång till en digital beskrivning. Boka en pysselpåse genom att ringa 0563-187 70 eller mejla till biblioteket@edu.hagfors.se. Endast en påse per person. Du kan hämta din påse på Hagfors eller Kyrkhedens bibliotek eller något av våra utlämningsställen i Råda eller Sunnemo efter överenskommelse om tid och plats. Rekommenderad ålder: Från mellanstadiet och uppåt.

Med stöd av Region Värmland.

Startdatum: 2021-04-07

Digital kurs i mangateckning

Vill du lära dig att teckna manga? Under påsklovet har du chansen att lära dig klassisk mangateckning tillsammans med Elise Rosberg som är serietecknare och illustratör. Kursen passar för dig som är ca 9 år och uppåt. Begränsat antal platser! Anmäl ditt intresse till Hagfors bibliotek genom att ringa till 0563-18770 eller mejla till biblioteket@edu.hagfors.se. Information och möteslänk till kursen får du via mejl. Vi meddelar senast dagen innan om du har fått en plats eller inte.
Plats: Digitalt via Google Meet Dag: torsdag 8 april Tid: kl.10.00-12.00 

Startdatum: 2021-04-08