Detta gäller på biblioteken i Forshaga kommun

Uppdaterad 9 april 2021

Deje och Forshaga bibliotek öppnar för besök från och med den 25 januari och erbjuder viss service under begränsade tider.

Bemannade öppettider:

Forshaga bibliotek måndag-torsdag klockan 14-18
Deje bibliotek torsdag klockan 10-14

Deje bibliotek har meröppet. Meröppet är tillgängligt måndag-onsdag, fredag-söndag klockan 06-22 (läs mer om Meröppet)

Maxantalet besökare i Forshaga bibliotek är fem personer och i Deje fyra personer.

Biblioteken är inte en mötesplats och därför är sittplatser borttagna.

Vi ber er att begränsa ert besök och utföra era ärenden på max 15 minuter.

Återlämningslåda finns utanför biblioteket under öppettiderna ovan.

Många ärenden kan skötas på denna webbsida. Här kan du reservera böcker som du vill hämta, förlänga dina lån, låna e-böcker, läsa digitala tidningar samt se strömmande film.

För dig i riskgrupp som inte kan hämta böcker kan vi erbjuda hemleverans. Kontakta oss så får du veta mer.

Boken kommer-servicen fungerar som vanligt.

Alla fysiska arrangemang och gruppverksamheter är inställda.

Följande lånevillkor gäller just nu:
Lånetid: Normalt 6 veckor, 2 veckor om det är kö på titeln, 1 vecka på ett urval nya böcker på snabblånehyllan.
Fritt antal omlån (gäller om ingen reserverat titeln).
Inga förseningsavgifter.

Välkommen att kontakta oss på telefonnummer 054-172220, 0552-44660 eller bibliotek@forshaga.se