Anpassning av Hammarö bibliotek pga covid-19

Uppdaterad 18 november 2020

På grund av det ökade smittläget och skärpta restriktioner i Värmland är Hammarö biblioteks lokaler stängda för vanliga besök 18 november - 10 december 2020 (kan förlängas).

Bokade besök
Det går att boka tid för snabba ärenden:

• Hämta reserverade böcker/förbeställda bokkassar
  • Låna, du får vara i biblioteket max 15 minuter
  • Datortid max 15 minuter

Våra kontakttider är måndag-tisdag 10-18 och onsdag-fredag 9-16. Du bokar tid via telefon: 054-51 52 00 eller e-post: biblioteket@hammaro.se.

Återlämning
All återlämning sker i bokinkastet som finns på utsidan av huset. Det töms flera gånger om dagen.

Beställ bokkassar
Kontakta biblioteket så plockar vi ihop en bokkasse som du kan hämta utanför biblioteket. Gör så här:

• Ring eller mejla biblioteket, 054-51 52 00, biblioteket@hammaro.se
  • Uppge namn och lånekortsnummer alternativt personnummer. Du behöver ha ett giltigt lånekort inom Bibliotek Värmland.
  • Berätta vilka böcker du vill låna eller om vi ska plocka ihop något åt dig.

Meröppet
Det är inget Meröppet under den här perioden.

Tidningshörnan
Dagstidningarna finns inne i biblioteket.

Studierum och släktforskning
Det går inte att boka studierum eller släktforskningsrum under den här perioden.

Ärenden via webben
www.bibliotekvarmland.se kan du låna om och reservera. Där kan du även hitta e-böcker via Biblio och tidningar via Pressreader.

Kontakt
Måndag-tisdag 10-18 och onsdag-fredag 9-16. 054-51 52 00, biblioteket@hammaro.se.

Det är viktigt att du som besökare tar eget ansvar för att förhindra smittspridning genom att endast besöka biblioteket om du känner dig symptomfri och respektera de uppmaningar och åtgärder som biblioteket vidtagit.

Håll alltid avstånd till eventuella andra besökare och personal.