Språk

Skåre bibliotek

Aktuellt

Skåre bibliotek

Nya låneregler från och med 1 september 2020
Nu får alla medier 28 dagars lånetid. Du kan låna om högst 3 gånger om ingen annan har reserverat det du lånat. Ersättningsavgifter gäller från och med 1 september 2020. Klicka på länken för att se vilka avgifter som gäller för biblioteken i Karlstads kommun.
Avgifter för biblioteken i Karlstads kommun

Aktuellt
För närvarande går det inte att nyttja Meröppet på Skåre bibliotek. Anledningen till detta är att försäkringsbolaget har krav på bland annat kameraövervakning. Vi kommer att söka tillstånd för detta och hoppas på att så snart som möjligt återigen kunna erbjuda Meröppet bibliotek. Tillsvidare gäller ordinarie öppettider.

Meröppet innebär att biblioteket är tillgängligt för besökare under vissa tider, även när det inte finns personal på plats. 

Skåre bibliotek är en del av Bibliotek Värmland. Det betyder att ditt bibliotekskort gäller i hela Värmland och du kan låna, hämta beställda böcker och lämna dem på vilket värmländskt folkbibliotek du vill. 

Hitta hit

Besöksadress: Centrumvägen 8, Karlstad

Kontakta biblioteket

E-post: skare.biblioteket@karlstad.se
Telefon: 054-540 23 95

 

Vi erbjuder

Övrigt

Det finns möjlighet att besöka Skåre bibliotek utöver de vanliga öppettiderna. Biblioteket är då tillgängligt på kvällar och helger med självbetjäning. Läs mer om Meröppet under Vi erbjuder.

Öppettider

Kalender