Info med anledning av coronaviruset

See information on Covid-19 in different languages.

Öppettider

Vi har öppet på biblioteken men observera att öppettiderna kan vara andra än vanligt. Se aktuella öppettider. Följ Folkhälsomyndighetens råd och stanna hemma från biblioteket om du är sjuk, var noggrann med handhygien och håll avstånd till varandra.

Tillfälliga lånevillkor

Många kommuner i Värmland har utökat lånetiden och antalet omlån för låntagare. Se aktuella lånevillkor.

Evenemang

Flera evenemang på biblioteken är inställda. Se kalendern för aktuell information. Kolla även in vår lista med digitala kulturevenemang.

Bibliotekets digitala utbud hemifrån

Ta del av bibliotekets utbud hemifrån – låna gratis e-böcker och e-ljudböcker i appen Biblio! Du kan också läsa tidningen digitalt med Pressreader. Och många kommuner erbjuder filmstreamingstjänsten Cineasterna.

Information om covid-19 och källkritik

På vår sida "Aktuell information om covid-19" länkar vi till tillförlitlig information, även på andra språk och lätt svenska. Vi tipsar även om hur du är källkritisk och vad du ska tänka på när du delar information på internet.