Info med anledning av coronaviruset

See information on Covid-19 in different languages.

Öppettider

Vi har öppet på de flesta bibliotek men öppettiderna kan vara andra än vanligt. Se aktuella öppettider. Observera att biblioteken inte är en mötesplats just nu. Med anledning av de skärpta allmänna råden i Värmland uppmanar vi alla besökare att göra sina ärenden hos oss snabbt. Kom bara om du känner dig fullt frisk och håll avstånd till andra besökare och personal.

Lokala anpassningar

På grund av ökad spridning av covid-19 är det inte som vanligt på biblioteken just nu. Kolla in vilka lokala anpassningar som gäller i din kommun just nu.

Bibliotekets digitala utbud hemifrån

Ta del av bibliotekets utbud hemifrån – låna gratis e-böcker och e-ljudböcker i appen Biblio! Du kan också läsa tidningen digitalt med Pressreader. Och många kommuner erbjuder filmstreamingstjänsten Cineasterna.

Information om covid-19 och källkritik

På vår sida "Aktuell information om covid-19" länkar vi till tillförlitlig information, även på andra språk och lätt svenska. Vi tipsar även om hur du är källkritisk och vad du ska tänka på när du delar information på internet.