Litteraturlägret 2019

Skriv och berätta din historia eller någon annans. Verklighet eller fantasi. Sång eller dikt. Litteraturlägret är ett dagläger i sommar för dig mellan 13 och 16 år som tycker om att läsa, skriva och uttrycka dig med ord. Endast ett fåtal platser kvar - vi förlänger anmälningstiden till fredag 10 maj kl 08:00. Först till kvarn!


Här får du chans att utveckla ditt skrivande och prata böcker. Under lägret kommer du att träffa andra ungdomar med liknande intressen och få en massa roliga upplevelser.

Marta Söderberg kommer och besöker oss en dag. Marta har bland annat skrivit Tankar mellan sött och salt, som är årets bok på Litteraturlägret. Du får boken att läsa när du har fått en plats på Litteraturlägret.

Vi kommer också att åka till Berättarladan i Rottneros och se Västanå teaters uppsättning av Eddan. Västanå teater har en alldeles speciell form av teater med mycket musik, dans och berättande och ett besök på Berättarladan brukar vara en upplevelse utöver det vanliga.

Plats
Seniorernas Hus, Brunnsgatan 9 i Karlstad.

Tid
24 juni- 28 juni 2019.

Ålder
För dig mellan 13 och 16 år.

Skrivledare
Anton Höber och Sofie Jansson.

Kostnad
Litteraturlägret är gratis för dig som bor i Karlstads kommun. För dig som bor i en annan kommun kostar det 800 kronor. Obs! Litteraturlägret har begränsat antal platser. Platserna lottas ut om anmälningarna överstiger max antal platser. Ungdomar bosatta i Karlstads kommun har företräde.

Kontaktuppgifter
Johanna Solberger på Stadsbiblioteket i Karlstad, Barn- och ungdomsavdelningen:
E-post: johanna.solberger@karlstad.se
Telefon: 054-540 23 86 eller 054-540 24 00

Anmälan
Förlängd anmälningstid till fredag 10 maj kl 08:00. Först till kvarn! Anmäl dig på denna länk: https://e-tjanster.karlstad.se/ALL

 

Marta Söderbergs "Tankar mellan sött och salt" är årets bok på Litteraturlägret.

Marta Söderbergs "Tankar mellan sött och salt" är årets bok på Litteraturlägret. Marta besöker även Litteraturlägret en dag.

Språk